Je thuisbasis is de plek waar jij helemaal jezelf kunt zijn en geen rekening met anderen hoeft te houden. Na alle moeite die jij hebt gedaan om van jouw huis een fijne plek te maken, is het tijd om zorgeloos te gaan genieten.

Dat zorgeloze gevoel bereik je echter niet zomaar. Je veilig voelen kan pas als je weet dat jouw huis is voorzien van de juiste inbraakwering.

Huis veilig maken

Een veilig huis creëer je niet met mooie spulletjes, maar wel met de juiste beveiliging. Onbezorgd wonen kan pas als jij erop kunt vertrouwen dat inbrekers jouw woning ongemoeid laten.

Neem even de tijd en verdiep je in de mogelijkheden die er zijn om jouw huis écht tot je veilige thuishaven te maken. Dit levert je een gevoel van rust op dat niet in geld is uit te drukken. Met de juiste beveiliging wordt thuis genieten ineens een stuk eenvoudiger.

Goede sloten kopen

De zwakste toegangsplekken van je woning zijn je ramen en deuren. Deze kunnen immers open en dat betekent kans op toegang door onbevoegden. Wapen je hiertegen door sloten met meerpuntssluiting met SKG*** keurmerk te kopen.

Ramen en deuren die zijn voorzien van dergelijke sloten, worden op meerdere punten gelijktijdig vergrendeld. Deze sluitingen zijn bovendien bestand tegen een bekende inbraakmethode: het kerntrekken. Met de aanschaf van gecertificeerde sloten heb jij je huis aanzienlijk beter beveiligd.

Camera plaatsen

Het kopen van een camera voor zowel binnen als buiten draagt ook bij aan de veiligheid van jouw huis. Kies voor een slimme beveiligingscamera en houd op deze manier op elk moment zicht op je woning. Zorg dat de camera is voorzien van een bewegingssensor. Indien er beweging is, krijg jij een melding op je telefoon en zie je direct of je actie moet ondernemen.

Je kunt ook kiezen voor een camera met spraakfunctie. Zie jij iemand op jouw terrein, dan laat je op deze manier direct weten dat je op de hoogte bent van diens aanwezigheid. Zo voorkom je eenvoudig een poging tot inbraak en draag je eigenhandig bij aan de beveiliging van jouw eigendommen.

Alarmsysteem plaatsen

Investeer in een volledig alarmsysteem dat je zelf eenvoudig kunt plaatsen of door een erkend bedrijf kunt laten installeren. Je hebt dan een pakket in huis dat is voorzien van alle benodigdheden om jouw woning goed te beveiligen. In een veilig huis voel jij je thuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *