Heb jij plannen om het interieur in huis eens helemaal te veranderen, maar heb je geen idee hoe je dit moet aanpakken? Voor het restylen van jouw leefruimtes maak je heel simpel gebruik van een gratis interieur app. zo heb je in een mum van tijd een goed beeld van de mogelijkheden en kan het herinrichten van je woning snel van start gaan. Benieuwd welke apps jou hierbij kunnen helpen?

Magic Plan

Meten is nog altijd weten en daarom is deze interieur app onmisbaar om de afmetingen te bepalen van de ruimtes die je wilt restylen. Een vernuftig stukje techniek dat automatisch de afmeting van jouw ruimte kan meten. Zo heb jij je eigen bouwtekening en weet je zeker dat de meubels en accessoires die jij in gedachten hebt, zullen passen.

Dream Home Design

Bedenken hoe jouw woonruimte eruit moet komen te zien, kan best lastig zijn. Een beetje creativiteit heb je dan wel nodig. Ontbreekt het jou aan ideeën, dan kan deze kamer indelen app jou echt op weg helpen. In deze interieur app vind je foto’s van designs en ook nog eens met een hoge resolutie. Hierdoor krijg je echt een realistisch beeld van het resultaat dat je in jouw leefruimte kunt bereiken.

Homedesign 3D

Je huis echt tot leven laten komen, doe je met een 3D interieur app. Laat je creativiteit los met hulp van het driedimensionale effect dat deze visuele interieur app jou biedt. Je kunt net zo lang meubels verschuiven en verplaatsen tot jij vindt dat je de ideale inrichting hebt bereikt.

Neybers

Wil je het echt goed aanpakken, dan gebruik je deze app als jij je huis inrichten gaat. Je ontwerpt hierbij niet alleen je kamer, maar je hebt ook de mogelijkheid om de producten die je wilt hebben, direct te kopen. Zo komt jouw ideale woonruimte al snel een stukje dichterbij.

Flexa Visualizer app

Een interieur design app die jou helpt om je inrichting van wat kleur te voorzien, is de Flexa Visualizer app. Leef je uit met de meest uiteenlopende kleurencombinaties en speel met kleurnuances. Misschien verbaas jij jezelf met een kleur die in eerste instantie niet bij je was opgekomen.

Conclusie

Met het gebruik van deze apps kun jij lekker vanuit je luie stoel je interieur gaan samenstellen. Van het opmeten van je woonruimte in 3D tot het uitproberen van kleuren op je muur doe je heel eenvoudig met behulp van deze leuke apps.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *