Hoe gemoedelijk je woonruimte ook aanvoelt, het is soms gewoon fijn om wat veranderingen in je interieur aan te brengen. Hiervoor hoef je echt niet altijd grote items te kopen. Met een paar kleine accessoires die passen bij de woontrends van 2021 heb jij de ruimtes in huis in een mum van tijd weer helemaal hip. Benieuwd wat de woontrends van 2021 zijn?

Nieuwste woontrends 2021 kleuren

Jouw huis voldoet aan de nieuwste trends, als jij je woning voor een deel voorziet van nieuwe kleuren. De woontrends kleuren voor 2021 zijn:

  • donkerblauw
  • neutraal bruin
  • grijstinten

Lichte houtsoorten zijn hip

De industriële uitstraling is ook in het jaar 2021 nog veel te zien. Dat lichte houtsoorten een onderdeel zijn van de woontrends van 2021 is daarmee goed te verklaren. Het laat zich namelijk goed combineren met de woontrends 2021 kleuren blauw, bruin en grijs.

Plaats een opvallend pronkstuk in huis

Met een in het oog springend pronkjuweel naar eigen smaak voldoe je nog meer aan een hedendaagse inrichting. Dit kan variëren van een design meubel voor je kat tot een duurzame plantenbak met een moderne vormgeving. Gebruik bij het kiezen de leuke interieur app op je telefoon, dat geeft een prachtig beeld van hoe het zou zijn.

Face line art en line art zijn trendy

Voeg op een subtiele manier line art en face line art toe aan je interieur. Laat dit terugkomen op je bloempot of hang een mooie poster aan de muur. Probeer in alle rust uit waar deze woontrend van 2021 het beste tot zijn recht komt in jouw vernieuwde woonruimte.

Haal buiten naar binnen

Bij de trends van 2021 mag ook de botanische inrichting niet ontbreken. Creëer een natuurlijke uitstraling door veel planten in huis te zetten en droogbloemen als decoratie te gebruiken. Maak dankbaar gebruik van de natuurlijke materialen om de botanische sfeer goed naar voren te laten komen. Je hebt hierbij de keuze uit onder andere: bamboe, riet, linnen, biologisch katoen, rotan en hout.

Kies voor grijs op je muren en plafonds

Verf de wanden en plafonds in een mooie grijstint, als je de nieuwste woontrends van 2021 op de voet wil volgen. Door de vele kleurnuances kun je variëren van lichtgrijs tot betonlook om je muren precies naar jouw smaak in de verf te zetten. Als je alle muren en plafonds van de juiste kleur hebt voorzien, is het tijd om je bezig te gaan houden met accessoires in contrastkleuren.

Zo komen de woontrends kleuren van 2021 het mooist tot hun recht en geniet jij van een verfrissende nieuwe stijl in huis. De trends veranderen steeds, hier is een overzicht van de nieuwe woontrends voor 2022.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *