Je bent iemand die veel waarde hecht aan een mooie inrichting van je woning. Herken jij jezelf hierin? Je houdt wellicht alles op het gebied van woontrends bij via programma’s op televisie, en leest regelmatig woon- en lifestyle magazines. Je houdt van mooie kasten, hippe kleuren op de muur en een elementenbank in je huis. Misschien houd je van een design wooninrichting of juist van antiek. Ook kan het zijn dat je de Scandinavische woonstijl ambieert. In deze blog vertellen we je graag iets meer over de bank voor jouw huis. Deze kan met diverse interieurs gecombineerd worden, en een elementenbank samenstellen kan op allerlei manieren!

Wat is precies een elementenbank?

Dit meubelstuk is erg populair en helemaal van nu. Je kunt er namelijk mee schuiven en wisselen. Hij bestaat uit losse elementen waar je dus je eigen samenstelling mee kunt maken. Je kunt hem bovendien combineren met een bijpassende hocker waar je je voeten comfortabel op kunt leggen. Tevens kun je de elementenbank combineren met een poef of stijlvolle bijzettafel. Je hebt hem in diverse uitvoeringen, denk aan een exemplaar op pootjes of een met een geïntegreerde tafel. Daarbij komt dat hij zowel voor kleine als grote woonkamers geschikt is, aangezien je kunt kiezen voor diverse afmetingen van dit veelzijdige meubelstuk!

Wat betaal je voor een bank?

Indien je benieuwd bent naar de prijs van een elementenbank: tussen de 600 en 2000 euro heb je al een mooi exemplaar in je huis staan. Vaak krijg je tevens een garantieperiode van vijf jaar. Je kunt zelf het zitcomfort, de bekleding en de kleuren samenstellen. Je kunt kiezen voor een zachte stof of voor leer. Uiteraard is een leren bank iets prijziger dan een stoffen. Of je zo’n veelzijdige bank nu in een Scandinavisch interieur, in een design inrichting of in een antiek huis plaatst, het zal altijd een mooie toevoeging in je huis zijn waar jij en je visite volop van kunnen genieten.

Ben je jouw huidige opstelling in de woonkamer zat?

Zoals we al zeiden is een elementenbank super veelzijdig. Indien je de huidige combinatie van je bank zat bent, kun je hem eenvoudiger wijs verwisselen, of de onderdelen van elkaar loskoppelen om hem totaal anders te positioneren. Waar je deze bijzondere bank ook koopt, de elementen zijn altijd mooi gestoffeerd, en het koppelsysteem is niet zichtbaar, want dit bevindt zich altijd aan de onderzijde van de bank. Eindeloos variëren met een bank zorgt dus steeds voor een nieuw interieur zonder dat je daar extra voor hoeft te investeren!

Waar koop je een elementenbank?

Deze banken zijn te koop bij vrijwel alle woonwinkels bij jou in de buurt, waaronder De Ruijtermeubel, en zijn geschikt voor vrijwel elke woonkamer. Woonwinkels hebben altijd een showroom waar je gerust een kijkje kunt nemen. Daar kun je de banken ook uittesten. De verkopers helpen jou er graag met een bank samenstellen. Oriënteer je vooral ook online en kijk welke variant jij het meest ambieert: een elementenbank op pootjes of eentje met een hocker, er zijn tal van mogelijkheden voor jouw interieur. Online kun je ze tevens bestellen, maar het is altijd fijn als je ze even kunt uittesten in een showroom. Waar je hem ook koopt: met een elementenbank creëer je eenvoudig jouw droombank en varieer je eindeloos!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *