De badkamer is een ruimte in huis waar je veel tijd doorbrengt. Het is wel zo fijn als de badkamer een plek is die rustig oogt en een interieur heeft waar je vrolijk van wordt. Met de volgende 3 bijzondere styling tips geef je je badkamer de look die het verdient. Denk bijvoorbeeld eens aan een mooie douchewand, spiegel of glasplaat. 

Tip 1: Een douchewand in style

Zoek je een bijzondere element om de styling van je badkamer op te leuken? Kijk dan eens naar de verschillende soorten douchewanden waar je uit kunt kiezen. Douchewanden zijn er in allerlei soorten en maten. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze unieke douchewand met douchedeur om een idee te krijgen. Erg leuk is ook, dat de douchewanden voorzien kunnen worden van een mooi frame. Een zwart metalen frame geeft al snel een stoere twist aan het interieur van je badkamer. 

Tip 2: Een flitsende spiegel

Een tweede tip voor een bijzondere styling in je badkamer, heeft te maken met de spiegel. Voor sommige mensen wordt de spiegel alleen als functioneel object gezien, maar je kunt er qua looks tegenwoordig veel kanten mee op. Zo zijn de spiegels er in allerlei vormen. Van rond tot vierkant. Zelf is het mogelijk om de spiegel op maat te laten maken. Dit is bijvoorbeeld handig als je een badkamer hebt met specifieke afmetingen. 

Naast de vorm en het formaat van de spiegel, is het mogelijk om de tint te bepalen. Spiegels zijn bijvoorbeeld te bestellen met een bronzen of zilveren gloed. Dit geeft een opvallend effect aan de sfeer in je badkamer. Met een spiegel haal je zo een echte eyecatcher in huis. 

Tip 3: Een glasplaat bij je wastafel

Een mooie badkamer blinkt uit in de afwerking. Een leuk en handig detail is een glasplaat, die kun je bijvoorbeeld aanbrengen op het blad van je wastafel. Aan de ene kant geeft de glasplaat een moderne strakke touch aan je badkamer, die je ook met een gevoel van luxe kunt associëren. Daarnaast is een glasplaat ook erg praktisch bij het schoonmaken. Vuil blijft er niet op hechten, waardoor je het makkelijk afneemt met een doekje. Wel zo praktisch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *