Ben jij gek op het warme gevoel van hout? Breng dan een aangename sfeer in huis met houtlook tegels. Met moderne technologie worden er realistische prints op gedrukt, die op het eerste oog niet van echt hout te onderscheiden zijn. Alleen wanneer je met blote voeten loopt merk je natuurlijk dat het geen echt hout is. De houtlook tegels zijn namelijk gemaakt van keramiek. Dit materiaal biedt vele voordelen. Een belangrijk voordeel van dit product is dat deze erg laag in onderhoud is. In tegenstelling tot echt hout, hoef je voor deze tegels geen onderhoud te verrichten. Ook blijft de print zeer lang mooi, waardoor je altijd kunt genieten van het huiselijke gevoel van hout.

Een knus gevoel in de badkamer met houtlook

Bij houtlook tegels denk je misschien niet direct aan de badkamer. Toch is deze look een populaire keuze voor sanitaire ruimtes. Echt hout is niet geschikt voor vochtige ruimtes. Het materiaal zet uit en ziet er na verloop van tijd niet goed uit. Houtlook tegels zijn door de eigenschappen van keramiek echter goed bestand tegen vocht. Dit maakt deze tegel een uitstekende keuze voor de badkamer of toilet. Ervaar dat knusse en huiselijke gevoel ook in de badkamer met houtlook tegels. Bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te maken, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor kalkaanslag of schimmelvorming. Zo profiteer je niet alleen van een mooie uitstraling, maar ook van voldoende praktische voordelen voor jouw badkamer.

Houtlook tegels voor op de vloer

Houtlook tegels geven dezelfde sfeervolle uitstraling als parket, zonder de nadelen van echte houten vloer. Je hebt geen omkijken naar onderhoud, waardoor deze tegel erg makkelijk in gebruik is. Bovendien is deze tegel erg goed te combineren met vloerverwarming. Zo geniet je ook in de koude dagen van warme voeten. Om die echte houten look te creëren, is het zelfs mogelijk om houtlook tegels met reliëf en voelbare noesten aan te schaffen. Zo is de houtlook niet alleen te zien, maar ook te voelen. De toplaag zorgt ervoor dat jouw vloer kras- en slijtbestendig is, zodat je zo lang mogelijk plezier hebt van jouw keramische parket.

Breed aanbod aan houtlook tegels

Hou je van een lichte kleur? Of ga je juist voor donkere houtlook tegels? Wat jouw smaak ook is, er is voor ieder wel wat wils te verkrijgen. Ga voor een V-structuur waardoor je het idee krijgt van houtnerven, of kies voor een egaal geheel wat rust en ruimte brengt. Ook de grootte en vorm van het tegeltje is bepalend voor de uitstraling. Voor een parketlook kies je voor plank vormige tegels die een heel realistisch effect geven. Of ga voor groots met XXL tegels die iedere ruimte groter doen lijken. Weet je niet precies wat je kan verwachten? Breng dan eens een bezoekje aan de showroom van Tegels en Laminaat, waar adviseurs altijd voor je klaar staan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *