Wij zijn kattenliefhebbers, net als jij! Wij weten wel hoe het aanvoelt om afschuwelijke producten te kopen die jij of jouw vriend(in) niet echt leuk of mooi vinden… maar dit gebeurt maar al te vaak. En dat geldt vaak ook voor jouw geliefde met kattenhaar bedekte huisdier. 

We delen onze huizen namelijk met katten en de meesten onder ons weten dat die kleine tijger niet altijd even gemakkelijk te behagen is. Katten vragen veelal om de beste plekken in de woonkamer of in de rest van de ruimte in je huis om te relaxen, te krabben en zoveel mogelijk mogelijkheden om met jou (de menselijke metgezel) te spelen en te knuffelen. 

Zo zijn er speciaal voor alle pure kattenliefhebbers speciale design meubelen voor katten ontworpen waar katten dol op zullen zijn, en die alsook prima bij het interieurontwerp van jouw woning passen. Zo kunnen alle kitties en hun baasjes heerlijk samen genieten van veel ruimte en hun purrrfect vrije tijd.

Een modulair kattenhuis van Indot

Indot, een interieur ontwerpbureau in Taiwan, ontwierp deze exclusieve hangende leefruimte enkel voor de vier katten van een klant. Het houten frame plus de interieurelementen van het kattenhuis passen perfect bij de rest van de interieurafwerkingen van het huis van de klant, terwijl het glas ervoor zorgt dat de installatie niet al te veel visueel gewicht overbrengt. 

Sterker nog, het geeft de bevoorrechte katten een compleet eigen ruimte terwijl de huiseigenaren ze toch nog prima kunnen aanschouwen en waarderen.

Okawa miniatuur kattenmeubilair

Er is een serie unieke miniatuur meubels voor katten beschikbaar. Deze werden speciaal voor een campagne gecreëerd om het profiel van de traditionele meubelmakers in de Japanse stad Okawa te versterken. 

Het kleine bed ‘Raffine’ (hierboven afgebeeld) wordt in walnoot of zwarte kersen hout door Tateyama Wood Crafts gemaakt. Er is daarvoor ook een bijpassend nachtkastje verkrijgbaar. 

De ‘Feline Sofa’ van Hiromatsu Furniture (zie hieronder) kan rechtstreeks bij het bedrijf zelf worden aangeschaft.

De Strato kattengrot

Dit elegante ontwerp, waarop een patent is aangevraagd, combineert de beste elementen van kattenbedden, grotten en huizen in één baanbrekend stukje houten design meubilair voor katten. 

Mischien zijn jij en jouw kieskeurige harige baby niet altijd onder de indruk van enkel een kattenbed, kattenhuis of kattengrot, maar deze Strato combineert het allerbeste van dit alles in slechts één superieur ontwerp. 

Dit ronde kattenhuis met een diameter van 50 cm is groot genoeg voor alle grote stoere katers en dit deels houten kattenbed bevat een dik en premium nepbonten kussen. Deze Strato is prachtig ontworpen om niet alleen de uitstraling van jouw huis te verbeteren, maar tegelijkertijd ook veel plezier aan je poezeman te bieden.

Katten zijn ongelooflijke nieuwsgierige wezens. Als jij voor hen een nieuw speeltje zoals een katten design meubel aanschaft, dan zullen ze er zeker mee of in spelen, erop loungen en er heel misschien zelfs behoorlijk verliefd op worden. 

Met deze speciale design meubel ideeën voor katten, kan jij niet alleen een heel stijlvol object aan jouw huis toevoegen, maar kan je tegelijkertijd een beetje extra speciale persoonlijke ruimte aan je kat verstrekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *